Restaurant Luden Utrecht

Over Luden Utrecht

Een klassieke ambiance met moderne gerechten

Al sinds 1985 staan de Luden restaurants bekend om haar 3-gangen menu. 

In het restaurant kunt u een keuze maken uit een gevarieerd aanbod. Voor € 32,50 stelt u uw eigen driegangen menu samen. Buiten de restautantkaart om is er een verrassingsmenu dat is samengesteld door onze Chef. Desgewenst kunt u het driegangen menu uitbreiden met een 4e gang voor € 7,00. De restaurantkaart wordt ieder jaargetijde aangepast aan de bijzondere producten van het seizoen. Naast het betoverende restaurant heeft Luden een gezellige Brasserie waar u op informele wijze heerlijk en ontspannen kunt eten.

Buitenom de intieme brasserie en het betoverende restaurant, beschikt Luden over een unieke binnentuin. Zittend onder de druivenrank en genietend van een heerlijk glas gekoelde wijn waant men zich als een God in Zuid Frankrijk.

In samenspraak met onze leverancier “Residence” hebben we een mooie en gevarieerde wijnkaart samengesteld. Diverse wijnen zijn ook per glas (meer dan 20) te bestellen. Wij adviseren u graag over de juiste wijn bij uw gerechten.
De sfeervolle en moderne stijl, onze zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en het vriendelijke personeel maken van een bezoek aan Luden een unieke culinaire, maar bovenal betaalbare ervaring. U bent van harte welkom voor een (zakelijke) lunch, diner of het vieren van iets feestelijks met vrienden, familie of personeel.

Historie

Restaurant Luden is gehuisvest in de voormalige eetzalen van Hotel Pays Bas. Het eeuwenoude monumentale pand met bijbehorende ornamenten dat is omgeven door historische plafondschilderingen maakt van Luden een fantastische locatie in het centrum van Utrecht.

 

 

 


  Bezoek ons op Facebook Volg ons op Twitter