Restaurant Luden Utrecht

Komt u gezellig met zijn allen?

Het luden effect

Reserveren is gewenst, zo proberen wij teleurstelling te voorkomen.

Speciaal voor groepsreserveringen vanaf 10 personen bieden wij een selectie van ons menu aan. Dit houdt in dat u zelf een keuze kunt maken uit onze menukaart, bestaande uit maximaal 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten. Wij verzorgen speciale menukaarten  met de aangepaste keuze voor u, welke bij aankomst voor u en uw gasten op tafel liggen om een keuze uit te maken.

Bij groepsreserveringen vanaf 20 personen wordt vooraf met u één voor- en één nagerecht besproken. U en uw gasten kunnen op de avond een keuze maken uit drie hoofdgerechten. Wij verzorgen voor u speciale menukaarten. Desgewenst kunnen wij deze personaliseren met eigen tekst.
Bij groepsreserveringen voor de lunch tot 15 personen, heeft u keuze uit onze lunchkaart. Vanaf 15 personen stellen wij graag in overleg met u een beperktere keuze voor. 

Voor groepen vanaf 10 personen informeren wij u graag over onze speciale Luden Koffietafel, welke in twee varianten aangeboden wordt.
Ook voor een overheerlijke High Tea bent u bij ons van harte welkom! Bij reserveringen tot 15 personen serveren wij de high tea uit op etagères. Voor groepen vanaf 15 personen richten wij graag een high tea buffet in.

Voor de Brasserie kunt u geen reservering plaatsen onder de 8 personen.

 

 


  Bezoek ons op Facebook Volg ons op Twitter