Impressie Indruk van Luden Utrecht

Spiegelzaal

De voormalige eetzaal van hotel Pays Bas met het originele plafond en ornamenten.   Ook de vloer is al meer dan honderd jaar oud.
De ruimte met mooie kroonluchters, een wand vol met spiegels en aangekleed met     oude foto’s uit het Utrechts Archief.
restaurant Luden Utrecht

Voorwijk

De Voorwijk is uitermate geschikt voor een borrel en een kopje koffie maar natuurlijk is het prima vertoeven om een hapje te eten. Op het plafond en boven de schouw nog originele schilderingen uit het begin van de 19de eeuw. Niet voor niets is het bestempeld als Rijksmonument.

Café/Brasserie

Gezellige ruimte met een huiskamer sfeertje. Rustig een boekje lezen met een heerlijk speciaal biertje of één van onze vele wijnen (meer dan 20 wijnen) die wij per glas schenken.
Ook geschikt voor besloten borrels en diner. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto uit het Utrechts Archief

Eén van de vele foto’s die in het Grand Café hangen. Naast de decoratieve functie zijn ze ook nog bedoeld voor iets anders. De foto’s in de Spiegelzaal zijn bedrukt op een           speciaal soort board die ervoor zorgen dat het geluid absorbeert.

Binnentuin

Op mooie zomerse dagen is onze binnentuin geopend. Weinig tot geen wind zorgt ervoor dat het al snel een paar graden warmer aanvoelt. Van het begin van de middag tot begin van de avond kunt u van de zon genieten. Doordat het zo beschut is kun je er rustig zitten voor een borrel, koffie, lunch en diner.