Restaurant Luden Utrecht

Over onze brasserie

Informele gezelligheid

De brasserie laat zich het beste vergelijken met een goed eetcafé. De sfeer is gemoedelijk en informeel. De kaart is gevarieerd met sandwiches (tot 17.00 uur verkrijgbaar), salades, pasta’s, en diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Een prima plek voor zowel lunch als diner. Maar ook voor een kopje koffie of een borrel bent u in de brasserie aan het juiste adres!

Uiteraard serveren we een aantal mooie bieren, zowel op fust als in fles. Niet onopgemerkt mag blijven het verrassend gevarieerde aanbod aan wijnen, zowel per glas als per fles te bestellen. In de Brasserie kunt u tevens genieten van een heerlijke High Tea. Onder het genot van een uitgebreid aanbod aan zoete en hartige lekkernijen en met keuze uit onze bijzondere theeselectie, kunt u een middag ontspannen genieten en bijpraten.

De keuken van de brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur (zondag's gesloten). Wilt u gebruik maken van de High Tea vanaf 2 personen), dan verzoeken wij u wel te reserveren. U kunt een tafel reserveren voor de Brasserie vanaf 8 personen. onder de 8 personen kunt u gewoon bij ons binnen lopen.

Genieten van heerlijke wijnen en bijpassende hapjes in de binnenstad van Utrecht?

Iedere dag serveren wij tussen 14.00 en 18.00 uur de Luden High Wine in onze betoverende spiegelzaal. Bij mooi weer bent u van harte welkom om plaats te nemen onder de druivenranken in de besloten binnentuin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brasserie kaart Luden Utrecht

 

High Tea Luden Utrecht

 

High Wine Luden Utrecht

 

 


  Bezoek ons op Facebook Volg ons op Twitter